(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Settle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Rakennutat tiimisi avulla uniikkeja pientalokohteita Espooseen ja muualle pääkaupunkiseudulle ja kehität yrityksen toimintatapoja.

Haemme nyt Settlelle uutta Projektipäällikköä vastaamaan taloprojektien rakennuttamisesta. 

Onko sinulla jo kokemusta talonrakentamisen projektinjohdosta ja haluat saada laajempaa organisatorista vastuuta? Oletko järjestelmällinen kehittäjä, joka haluaa olla mukana kannattavan kasvuyrityksen päätöksenteossa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Projektipäällikkö.

Tehtävänäsi on hankkeiden tulosvastuullinen johtaminen ja taloprojektien rakennuttamisen laadukas läpivienti yhdessä tiimisi kanssa. Vastuuseen kuuluvat projektien suunnittelu, suunnittelujen ohjaaminen, budjetointi, kilpailuttaminen, seuranta, resursointi, laadunvalvonta ja toteutus. Olet valmis käärimään hihat, johtamaan projekteja alusta loppuun ja saamaan tiimisi toimimaan saumattomasti yhteen. Katsot myös eteenpäin ja kehität toimintamalleja vastaamaan tulevaisuuden kasvun tarpeita.

Tarjoamme kasvavan yrityksen haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön sekä polun kehittyä uralla nopeastikin. Tehtävässä on alalle kilpailukykyinen palkka ja insentiivit. 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. arkkitehti, rakennusinsinööri) ja yli 5 vuotta alan kokemusta mieluiten asuintalojen rakentamisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet: MS Office, MS Project, Procountor tms. kirjanpitojärjestelmä kokemus. Lisäksi sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Haemme uskottavaa, vastuuntuntoista ja luotettavaa avainhenkilöä. Olet nopeasti asioihin tarttuva ja oma-aloitteinen projektinvetäjä. Tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Haluat kasvaa yhdessä yrityksen ja muiden avainhenkilöiden kanssa ja olla osa kasvutarinaa.

Hae tehtävää 13.10.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531, varmimmin tavoitettavissa 3.10. klo 12-13 ja 7.10. klo 14-15.