(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Haemme nyt talotekniikan PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TYÖNJOHTAJAA Vaasan ja Seinäjoen seudulle.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Projektipäällikkönä/työnjohtajana vastaat alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. LVISKA -alaninsinööri, teknikko ym.) ja/tai riittävän laaja-alaista, mielellään useamman vuoden LVISKA -alan työnjohtokokemusta. Voit olla jo alalla pidempään toiminut kokenut konkari tai vastavalmistunut, innokas oppimaan uutta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla työssä tarvittavat työturvallisuuskortit, B-ajokortti sekä oma auto. Tehtävässä tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa ja hyviä IT -taitoja, englannin ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksi. 

Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Toni Puska numerosta 040 574 7043.