(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haluatko mukaan huipputiimiin tekemään LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvakumppanina ja rakentamaan kanssamme uusia elämänturvapalveluita? Haemme nyt aktiivista projektipäällikköä tehokkaaseen Projektinhallintatiimiimme Espooseen. Keskityt ensisijaisesti CRM-palveluiden kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Ketterän kehittämisen mallit ovat sinulle tuttuja ja olet työskennellyt muutaman vuoden projektipäällikkönä ja/tai siihen rinnastettavissa ketterän kehittämisen rooleissa CRM-palveluiden kehittämisessä ja ymmärrät myös siihen liittyvää teknologiaa. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen projektinhallinnan tehtävän hyvässä työyhteisössä ja näköalapaikan uudenlaista elämänturvaa rakentavassa yhtiössä. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Innostuitko?
Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Pirjo Larm, p. 040-5602338, pirjo.larm@lahitapiola.fi, 9.9. klo 16 – 17 ja 12.9. klo 13 - 14.
Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!