(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Fortaco Ostrobothnia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Fortaco-konserni on Euroopan johtava raskaan teollisuuden laitevalmistaja, ja Kurikan ohjaamotehdas etsii nyt kasvavaan joukkoonsa lisää alan ammattilaisia. Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Cabin Technology yksikköön vastaamaan työkoneohjaamoiden uusien tuotekehitysprojektien kokonaishallinnoinnista kansainvälisesti merkittäville asiakkaille.

Tehtävänäsi on vastata uusien tuotteiden tutkimus- ja kehityshankkeista sekä valmiin projektin tuotantoon luovutuksesta. Projektipäällikkönä vastuullasi on KPI -mittaroinnoin tekeminen, projektiseuranta ja -raportointi sekä kommunikointi eri sidosryhmien kanssa. Työpäiväsi pitävät sisällään projektin laajuuden ja vaatimusten hallinnointia asiakkaan kanssa, aikataulutuksen laatimista, kustannusten budjetointia ja seurantaa sekä tarvittavien testausten koordinointia. Lisäksi varmistat tuotekehityksen kanssa tuotteen tehokkaat valmistustavat ja toimit mukana yrityksen projektinhallintaprosessin kehittämisessä. Toimit yhteistyössä pääsuunnittelijoiden ja eri sidosryhmien kanssa. Raportoit toiminnastasi suunnittelupäällikölle.

Hakijoilta edellytämme teknistä tutkintoa, teollisuuden projekti- tai tuotekehityksen vetovastuukokemusta ja tuotannonohjausohjelmistojen käyttötaitoja. Lisäksi arvostamme kokonaisuuksien hallinta- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää kohtuullista matkustusvalmiutta, hyviä dokumentointitaitoja englanniksi sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sillä asiakkaamme ovat kansainvälisiä työkonevalmistajia. Toiminnassamme korostuu vahvasti kansainvälisyys niin asiakkuuksien kuin oman toiminnan osalta.

Eduksi lasketaan toimialaosaaminen, kokemus kansainvälisessä työympäristössä toimimisesta, perusosaaminen tuotekehitysohjelmistoista sekä konetekniikkaan liittyvän tuotannon ja viranomaisvaatimusten tunteminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen nykyaikaisessa tuotantoympäristössä huipputeknologian parissa. Lisäksi tarjoamme viihtyisän työympäristön, modernit työvälineet, erilaisia harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia sekä muita henkilöstöetuja. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan seniorikonsultti Viivi Härkönen 050 5966328 tai viivi.harkonen@barona.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään kuitenkin 23.9.2019, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.