(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Pilkington Marine on kolmenkymmenen vuoden kokemuksella erikoistunut maailman suurimpien loistoristeilijöiden lasituksiin ja rakenteiden suunnitteluun. Innovatiivisten ja korkealuokkaisten ratkaisujen avulla Pilkington Marine tarjoaa asiakkailleen integroitua palvelua alkusuunnittelusta ja lujuuslaskelmista teknisen asennuksen valvontaan sekä asennukseen ja lopulta aina varustamon viimeiseen hyväksyntään asti.

Maailmanluokan johtavat luksusristeilijävalmistajat arvostavat Pilkington Marinea valitsemalla Pilkingtonin luotettavaksi yhteistyökumppanikseen lasirakenteiden toimittajaksi. Vahvimmat arvomme ovat asiakastyytyväisyys, tuotelaatu sekä energiatehokkuus ja kestävä kehitys. Vahvuuksiamme ovat innovatiiviset ratkaisut, jatkuva parantaminen kaikessa tekemisessämme, osaava henkilöstö, R&D, ketteryys ja hyvä maine markkinoilla.

Haemme Laitilaan Pilkington Marineen vakituiseen työsuhteeseen

Projektipäällikköä
avainpaikalle johtamaan ja kehittämään Marinen kokonaissuunnittelutoimintoja sekä vastaamaan yksittäisten laivaprojektien teknisistä toteutuksista. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluuvat lisäksi mm.:

 • kokonaisvastuu projektin kustannusten budjetoinnista sekä seurannasta
 • uusien projektien tarjouslaskenta yhdessä tiimin kanssa, neuvottelut ja takuuvelvoitteet
 • yhteistyö tilaajien, telakoiden, alihankkijoiden ja toimittajien kanssa
 • monipuoliset ”hands on” -tehtävät päivittäin pienessä ja ketterässä Laitilan yksikössä

Odotamme sinulta:

 • vankkaa kokemusta teknisten projektien parissa työskentelystä sekä projektijohtamisesta
 • jämäkkää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työskentelytapaa
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI)
 • suunnitteluohjelmien (esim. AutoCad, Solidworks) sekä Microsoft Office -työkalujen hallintaa
 • oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja sekä matkustusvalmiutta
 • sujuvaa englannin ja saksan kielitaitoa 

Erityisesti arvostamme:

 • kokemusta laivanrakennuksesta ja telakkaympäristössä työskentelystä sekä konepajateollisuudesta ja vientiprojektien hallinnasta
 • kokemusta projektijohtamisesta sekä esimiestyöstä

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut, hyvän perehdytyksen sekä suuren ja vakavaraisen organisaation tuen – tilauskantaa on jo viideksi vuodeksi eteenpäin. Pilkington Marine panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen sekä antaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa toimintatapoihin. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit:
Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 16.9.2019 mennessä.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsutti Pirita Haapaselta, arkisin klo 9-16 puh. 010 2306 532/ pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 114 milj. € ja henkilökunnan määrä on 571.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on maailmanlaajuisesti 27 000 työntekijää, tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. www.nsg.com