(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaan kuuluu myynti- ja ostoneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee noin 120 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2017 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 80 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 500 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö- toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja.

Project Management & Workplace Consulting-tiimimme tarjoaa asiantuntija- ja konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa kiinteistöomistajien ja vuokralaisten toimitila- ja työympäristömuutosprojekteissa. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme asiakaslähtöistä ja itsenäistä PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ. Projektipäällikön tehtävässä pääset vastaamaan tilamuutosprojektien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista ja läpiviemisestä koko projektin elinkaaren ajan.

Mitä etsimme?

Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemustasi vastaavanlaisesta roolista ja ymmärrystä asiakasrajapinnassa työskentelystä.

Meille on tärkeää, että ymmärrät projektinhallinnan eri osa-alueet tavoiteasetannasta ja suunnittelusta aikataulutettuun läpivientiin sekä asiakaslupauksen täyttämiseen. Olet ollut mukana myös hankinnoissa ja kilpailutusten koordinointi esimerkiksi kalusteiden, AV-järjestelmien ja teknologian osalta on sinulle tuttua.

Työympäristömme on nopeatempoinen ja työstämme useita eri vaiheissa olevia projekteja samanaikaisesti, joten tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aktiivinen ja vuorovaikutteinen työskentelytyyli ja kyky kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Pystyt tuottamaan asiakkaillesi heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja ja takataskustasi löytyy aina suunnitelma B, C ja D. Organisaatiomme työkieli on suomen lisäksi englanti, jota pääset käyttämään sekä suullisesti että kirjallisesti.

Miksi CBRE?

Olemme maailman johtava kiinteistöneuvonantaja ja kansainvälisyys näkyy meillä työssämme mm. erilaisina koulutusohjelmina ja tiiviinä yhteistyönä muiden maiden kollegoidemme kanssa. Työkulttuurimme on uudistuva ja prosessimme hiottuja, ja vaikka suhtaudummekin työhömme erittäin vakavasti niin työilmapiirimme on varsin rento ja joustava. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja pidämme huolta henkilöstömme työkyvystä ja viihtyvyydestä monin eri keinoin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 12.9. mennessä, liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä lyhyen hakukirjeen. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Loman, Director Project Management & Workplace Consuting, p. +358 40 772 0604