(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Store Solutions -liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti ja etsimme nyt osaavaan tiimiimme kokenutta ja ammattitaitoista projektipäällikköä vastaamaan kassajärjestelmätoimituksista.

Uuden sukupolven pilvipohjaisen Solteq Cloud POS -ohjelmistomme on todellinen Point of Commerce, joka koostuu mm. POS-, kioski-, mobiili-, verkko- että taustatoiminnoista. Se on luotu puhtaalta pöydältä palvelemaan nykypäivän digitalisoituvan kaupankäynnin monipuolisia vaatimuksia. Ohjelmistossa on huomioitu ja hyödynnetty Solteqin kymmenien vuosien kokemus vaativille ja luotettaville kassajärjestelmäohjelmistoille.

Projektinhallinnan osaajat ovat tärkeä osa kokonaistoimitusprosessiamme myyntivaiheen suunnittelusta IT-projektien johtamiseen.

Sinä 

Etsimme henkilöä, jolla on positiivinen ja johdonmukainen ote työhön. Pyrit löytämään ja esittämään parhaat ratkaisut projektin onnistumiseksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mutkattomasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Osaat hahmottaa projektin ”ison kuvan”, mutta tärkeät yksityiskohdatkaan eivät jää sinulta huomaamatta.

Vastuualueet työssä

  • Osallistut myyntihankkeiden valmisteluun ja toimitusprojektien suunnitteluun (mm.budjetointi ja aikataulutus)
  • Teet aktiivista yhteistyötä ja kommunikoit tiheästi sekä omien asiantuntijoidemme että alihankkijoidemme kanssa
  • Seuraat ja johdat hankkeita jämäkällä otteella
  • Raportoit ja viestit systemaattisesti ja laadukkaasti kaikille sidosryhmille projektin etenemisestä  

Lisäksi sinulla on

  • Yli 2 vuoden kokemus projektipäällikkönä toimimisesta IT-alalla
  • Tehtävään sopiva koulutustausta, joko tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen
  • Jokin seuraavista sertifioinneista: PMP/Agile, IPMA, PRINCE2 tai vastaava
  • Sujuva suomen ja englanninkielen sekä suullinen että kirjallinen osaaminen

Me 

Meillä pääset työskentelemään sekä asiakkaan että oman talon huippuasiantuntijoiden kanssa ja yhdessä viemme määrätietoisesti digitaalisen liiketoiminnan hankkeita maaliin. On selvää, että joskus homma sujuu kuin itsestään ja joskus vastaan tulee haasteita – silti lukkoon ei mennä missään vaiheessa. Kysytään ja tuetaan toisiamme hankalissakin tilanteissa.

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. Voit työskennellä Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Tampereella tai Vantaalla.  

Näin haet 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille urasivujen kautta palkkatoiveineen viimeistään 30.8.2019 mennessä. Lisätietoja saat Kimmo Saariselta (kimmo.saarinen@solteq.com).