(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Hei rakennuttamisen ammattilainen!

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle rakennuttamisyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen

Projektipäällikköä

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Vastaat konsernin asuntoprojektien läpiviennistä. Tehtäviisi kuuluvat suunnittelijoiden kilpailutus ja hankinta, suunnittelun ohjaus, urakoiden kilpailutus ja hankinta sekä sopimusten hallinta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Vastuullesi kuuluvat myös erilaiset hankekehitystehtävät, joissa selvität vaihtoehtoisia rakentamisratkaisuja, laadit kannattavuuslaskelmia ja teet yhteistyötä kaavoituksesta vastaavien viranomaisten kanssa.

Olet osa parinkymmenen hengen rakennuttamisyksikköä ja raportoit rakennuttamisen yksikön johtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • usean vuoden kokemus asuinrakennusprojektien suunnittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta
  • kokemusta asuntojen kiinteistö- ja hankekehittämisestä
  • soveltuva koulutus esim. rakennustekniikan DI / insinööri AMK
  • RAP- tai RAPS- pätevyys katsotaan eduksi
  • hyvät yhteistyötaidot ja ratkaisukeskeinen asenne

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 16).

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Tommi Parikka puh. 040 727 4418 tai tommi.parikka@kojamo.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.8.2019 mennessä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!