(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen sosiaali- ja terveystoimen tukipalveluihin 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus päättyy 31.12.2019.

Projektipäällikön tehtävänä on johtaa tukipalveluiden sopimushallintaprojektia. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu kuvata kuinka sopimusten luokittelun, laadunvalvonnan, ostopalvelutoimittajien valvonnan, kuin myös varautumisasioiden huomioiminen soten tukipalveluiden ostopalvelusopimuksissa olisi syytä tehdä jatkossa. Työssä on tarkoitus käyttää sote-maakuntavalmistelussa työstettyä palvelusopimusten luokittelumallia. Projektipäällikkö käy läpi olemassaolevat ostopalvelusopimukset ja kuvaa nykyisen sopimushallintamallin sekä sen uudistamistarpeet. Tehtävään kuuluu myös olemassa olevien sopimusten kouluttaminen sisäisille asiakkaille sekä sopimusmallien työstäminen tulevaisuuden tarpeisiin.

Tukipalvelut huolehtii toimialan siivous-, ruokahuolto- ja muiden huoltopalvelujen sekä kuljetus-, vahtimestari- ja turvapalveluhankintojen valmistelusta ja osittain myös hankinnasta Helsingin kaupungin hallintokunnilta, HUSilta ja ulkopuolisilta palveluntuottajilta. Siivouspalveluita tarjotaan asiakkaalle kotiin palvelusetelillä. Tukipalveluissa hoidetaan näihin hankintoihin liittyen sopimusten hallinta ja toimittajayhteistyö. Tukipalvelut hallinnoi Helsingin soten keskitettyjä ostopalvelusopimuksia noin 100 milj. euron arvosta.

Tehtävään haetaan juristia, jolla on kokemusta sopimusjuridiikasta ja julkisista hankinnoista. Tehtävän hoito edellyttää järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Haastattelut ovat 29.8.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut. Lue lisää alta kohdasta, Linkki lisätietoihin.

Kelpoisuusehto


OTM tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen projektityöskentelystä ja palvelusetelijärjestelmästä.