(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Projektipäällikkö, Vetokalustoyksikkö, Junaliikennöinti

Etsimme projektipäällikköä vahvistamaan  VR-Yhtymä Oy:n junaliikennöintiin kuuluvaa vetokalustoyksikköä.

Projektipäällikkönä vastaat erikseen määriteltyjen projektien läpiviennistä ja tulet erityisesti osallistumaan menossa oleviin sähkö- ja dieselveturihankintaprojekteihin. 

Tehtäviisi kuuluvat mm. vastuualueen projektien hallinta, raportointi, yhteistyö sisäisten sidosryhmien, ulkoisten toimittajien (esim. veturitoimittajat) ja viranomaisten kanssa.

Työssäsi korostuu verkostoituminen ja yhteistyö erityisesti veturitoimittajien, VR Kunnossapidon ja liiketoimintadivisioonien kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai KTM), alan työkokemusta sekä aitoa kiinnostusta vetureiden käyttötarpeita, tekniikkaa ja talousasioita kohtaan. Tehtävä edellyttää hyvin itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta. Samalla vaaditaan erinomaista yhteistyökykyä, neuvottelu ja viestintätaitoja sekä kykyä johtaa ihmisiä ja asioita. Myös järjestelmällisyys ja moninaisen datan analysointikyky ovat tehtävässä välttämättömiä. Kokemus rautatiekaluston hankintaprojektien tai muutostyöprojektien läpiviennistä katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustamiseen.

Toimipaikka sijaitsee VR pääkonttorilla Helsingissä.

 Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kantamaan vastuuta ja osallistumaan VR:n vetokaluston uusimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vetokalustoyksikön johtaja Mihail Lipiäinen tiistaina 9.8. klo 12-16, puh. 040 86 21 080

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään keskiviikkona 16.8.2019 oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.