(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Leinolift Oy on konevuokraukseen ja nostopalveluihin erikoistunut yritys, joka on kasvanut nopeasti viimeisen 10 vuoden ajan ja tullut hyvin tunnetuksi rakennusalla. Leinolift on osa kansainvälistä Storent-konsernia, jonka panostukset ovatkin merkittävät ja takaavat nopean kasvun Leinoliftille. Tällä hetkellä jatkuvan kasvun Leinoliftissä työskentelee noin 65 henkilöä. Oletko valmis ottamaan myynnillisen haasteen vastaan?

Haemme nyt asiakkaallemme Projektipäällikköä rakennus- ja teollisuusalan myyntitiimiin Ouluun. Kyseessä ei ole toimistotyö, vaan pääset liikkumaan koko ajan!

Työtehtävissäsi Myyt nostopalveluita rakennus- ja teollisuusyrityksille sekä huolehdit kokonaisvaltaisesti liiketoiminnastamme Pohjois-Suomessa. Myyntitehtävien lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös aluepäällikön oikeana kätenä toimiminen sekä tarvittaessa kaluston kuljettaminen työmaalle.

Odotamme sinulta

-Olet aidosti asiakaspalveluhaluinen ja -taitoinen.

-Aikaisempaa kokemusta ja näyttöä onnistuneesta B2B myynnistä.

-Olet myyjänä tuloshakuinen, määrätietoinen ja ratkaisukeskeinen.

-Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla.

-Puhut sujuvasti suomea. Englannin ja viron kielen taito katsotaan eduksi.

-Sinulla on kuorma-auton ajokortti.

-Eduksi katsotaan rakennus- ja teollisuusalan tuntemus ja oma laajan verkosto.

Tarjoamme sinulle Avoimen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaisena kannustavassa ja osaavassa tiimissä sekä vaikuttaa yrityksen kehitykseen ja kasvuun. Reilun palkkauksen sekä mahdollisia bonuksia. Etuja: vapaa autoetu sekä alan parhaita henkilöstötapahtumia.

Hakuprosessi Oletko etsimämme myynnin osaaja? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään 12.8. mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Rekrytoinnista vastaava Emilia Järvenpää 044 7455 170, emilia.jarvenpaa@workpower.fi

Avainsanat: myynti, vakituinen, B2B myyjä, tekninen myynti