(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Haminaan.


ISS Palveluiden Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Projektipäällikkönä vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen ja talotekniikan projekteista sekä tarjouslaskennasta asiakkuudessamme. Johdat projekteja vahvalla ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen. Vastaat kohteemme kehittämisestä, arvolupauksesta, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä yrityksemme toimintatapojen jalkauttamisesta. Raportoit Kaakkois-Suomen aluepäällikölle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tehtävä edellyttää laaja-alaista, mielellään useamman vuoden kokemusta projektinhoidosta sekä -johtamisesta.  Lisäksi toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta tekniseltä alalta(esim. teknikko tai insinööri). Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä näiden lisäksi myös erinomaisia IT-taitoja. Toivomme, että sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön sekä omaksut helposti uusia järjestelmiä.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa aluepäällikkö, Vesa Koivula numerosta 0400 556 367.

Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin sekä hyvät kouluttautumis- ja kehitysmahdollisuudet. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 20.9.2019.