(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Tekir Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Etsimme jatkuvasti kasvavaan tiimiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme tiimimme vahvistukseksi projektipäällikköä ensisijaisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme vuosiraportoinnin projekteja. Tehtävässä vastaat sovituista projektikokonaisuuksista: valvot suunnitelmien ja aikataulujen toteutumista, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Osaan projekteista kuuluu myös sisällöntuotantoa.

Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai viestinnän alalta. Kokemus vuosikertomus- tai muiden viestintäprojektien hoidosta ja kiinnostus pääomamarkkinoiden toimintaa tai yritysvastuun kehittämistä kohtaan luetaan eduksesi.

Olet hakemamme henkilö, jos yritysten liiketoiminnan ymmärtäminen on sinusta kiinnostavaa ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi. Olet joukkuepelaaja ja pystyt joustamaan tilanteiden mukaan. Pidät langat käsissäsi ja olet tarkka ja täsmällinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä erilaisten yritysten viestinnän parissa. Toivomme, että pystyt aloittamaan syys-lokakuun aikana. Myös määräaikainen työsuhde on mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385 ma 15.7. klo 10-12 ja to 18.7. klo 13-15 tai riikka@tekir.fi sekä johtaja Johanna Henttonen, puh. 040 530 0778 ti 23.7. klo 9-11 ja to 25.7. klo 15-17 tai johanna@tekir.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@tekir.fi. Hakuaika kestää 18.8. asti, mutta haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.