(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kansainväliseen pankkialan avainasiakkuusorganisaatioomme Helsinkiin. Positio on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.


Kyseinen avainasiakkuusyksikkömme vastaa Business, IT & HQ -liiketoiminnan nimetyistä avainasiakkuuksista, joille toimitetaan ISS:n asiakkaalle antaman arvolupauksen mukaisia räätälöityjä kokonaispalveluratkaisuja. Toiminnan lähtökohtana on asiakkuuksien liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen.


Projektipäällikkönä vastaat muun muassa valtakunnallisten tilamuutosprojektien hankesuunnittelusta yhdessä asiakkaan kanssa, projektien budjetoinnista ja seurannasta, arkkitehti- ja taloteknisen suunnittelun johtamisesta, projektien toteuttamisesta, dokumentoinnista ja laskutuksesta. Vastuullasi on myös projekteihin liittyvä sidosryhmäviestintä ja alihankkijoiden kilpailutus. Valvot lisäksi asiakkaan puolesta muutosrakennushankkeita. Toimipisteesi sijaitsee asiakkaan toimitiloissa Helsingissä ja tulet työskentelemään osana asiakkuustiimiä. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta projektien vetämisestä. Hallitset kokonaisuuksia ja ymmärrät kustannustehokkaan toiminnan edellytykset. Otteesi työhön on asiakaspalvelulähtöinen, olet aktiivinen tiimipelaaja, verkostoidut tehokkaasti ja sinulla on halu kehittyä. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä. Kansainvälinen asiakkuutemme edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Globaalissa ISS-organisaatiossa on myös monipuoliset koulutus- ja urakehitysmahdollisuudet.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikojen puitteissa Meeri Kivimäki, p. 040 744 5885.

Mikäli olet innokas ottamaan haasteita vastaan, nautit vilkkaasta toiminnasta ammattitaitoisessa tiimissä niin saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. 


Jos olet hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi oheisesta linkin kautta pian tai viimeistään 28.7.2019. Liitäthän mukaan hakemukseesi myös CV:n.