(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä, ja nykyään myös yksi Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme. Tavoitteenamme on olla läpinäkyvin tekstiilialan yritys maailmassa. Lupaamme avata toimitusketjumme täysin läpinäkyväksi ja tehdä työtä puuvillan jäljitettävyyden eteen. Pyrimme vähentämään tekstiilijätettä suunnittelemalla kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita. Meille yhteiskunnallinen vastuu tarkoittaa, että olemme jotain mieltä. Otamme osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, puolustamme meille tärkeitä asioita ja seisomme kantamme takana.

 

Arvomme jakavien ihmisten kanssa on myös kiva tehdä töitä. Lika barn läka bäst ja siksi etsimmekin sinua, Projektipäällikkö, kehittämään pop up-liiketoimintaamme ja -strategiaamme. Olemme Suomen johtava pop up-toimija, ja pysymme kehityksen huipulla innovatiivisella ja rohkealla otteella. Avaamme vuodessa kaudesta riippuen noin 50-70 kpl kausimyymälää.

Etsimämme projektipäällikkö on vahvasti kaupallinen monien lankojen käsissä pitäjä, joka on tulosvastuullinen koko pop up -liiketoiminnastamme. Rooli on vahvasti operatiivinen, ja odotamme hakijalta tuloshakuisuutta ja kehittämisosaamista sekä niiden ymmärrystä retail-liiketoiminnassa.

Kyky identifioida uusia mahdollisuuksia Finlaysonin kausimyynnin kasvattamiseksi sekä tehokkuuden ja toimintamallien lisäämiseksi markkinoilla on tärkeää tehtävässä pärjäämiseksi. Rooli on tärkeässä avainasemassa ja tehtävä on vakituinen.

Minkälainen olet tyyppinä?

Olet perillä retailin mahdollisuuksista ja tiedät mihin suuntaan maailmalla ollaan menossa. Mietit jatkuvasti, mikä voisi olla seuraava vielä parempi myyntistrategiasi. Kehität, skaalaat ja parannat nykyisiä myyntitoimenpiteitä ja asiakaskokemuksia tehokkaammiksi sekä paremmin tuloksia tuottaviksi.

Olet se tyyppi, joka pursuaa ideoita, mutta joka osaa myös jäsentää ja arvottaa toimintaansa niiden pohjalta. Motivoidut lukujen analysoinnista ja tuloksen tekemisestä.

Et pelkää hypätä syvään päätyyn ja uida. Siedät hyvin epävarmuutta ja keskeneräisyyttä. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, pitkäjänteinen ja sinnikäs. Uskot että onnistumisten jakaminen on mukavampaa muiden kanssa. Jaat yrityksemme arvomaailman ja sinulle ei ole yhdentekevää minkälaisissa lakanoissa nukut.

Mitä toivomme Sinulta:

  • Tuloksellisia näyttöjä liiketoiminnan vetämisestä
  • Kykyä optimoida tulosta toimintojen kautta
  • Vahvaa organisointikykyä ja ratkaisukeskeistä ajattelua
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Liikepaikkojen sopimusneuvotteluosaamista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja tiimin johtamisessa

Mikäli jo visioit itsesi mahtavaan joukkoomme kehittämään kasvuamme sekä viemään eteenpäin vastuullista liiketoimintaamme, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 11.8. mennessä osoitteeseen: rekry@finlayson.fi. Kutsumme hakijat ensimmäiseen haastatteluun viikon 33 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa retail operations manager Hanna Kujala ma 22.7. klo 10-12, puh: 050 323 7232.