(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme Vantaalle

Projektipäällikköä

vahvistamaan ITS and Smart Mobility -tiimiämme.

Tarjolla on mielenkiintoinen, monipuolinen sekä haastava positio ITS ja Älyliikenne -projektien parissa. Vastaat projekteista läpi niiden koko elinkaaren, alkaen tarjouslaskennasta aina projektin loppudokumentointiin ja hyväksyntään asti. Tehtäviisi kuuluu varmistaa projektien laadukas maaliin vienti sovitun aikataulun, resurssien ja budjetin puitteissa. Toimit teknisenä asiantuntijana niin asiakkaiden kuin Dynniqin sisäisten sidosryhmienkin suuntaan. Tehtävä sisältää matkustamista Suomessa eri projektikohteissamme.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jo aiempaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä sähkö- ja automaatiotekniikasta. Sinulla on valmiuksia koordinoida projekti-insinöörien sekä sähköasentajien työtä ja olet tottunut neuvottelemaan asiakkaiden kanssa teknisissä sekä kaupallisissa tilanteissa. Jaat mielelläsi tietoa ja osaamistasi kollegoillesi sekä muille sidosryhmille. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Katso yksi työntekijätarinoistamme https://careerhub.dynniq.com/tatu-mikkonen

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 18.8.2019 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja voimme kutsua sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä.