(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Visma Financial Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Toimintamme kasvaessa haemme nyt projektipäällikköä vastaamaan yhtiössä käynnistyvästä CRM-projektista. Valittavan henkilön vastuulla on projektin kokonaishallinta alkaen vaihtoehtoisten järjestelmien esivalinnasta aina käyttöönottoon asti. Tehtävän alussa selvität ja analysoit yhtiön käytössä olevien järjestelmien tietovirtoja ja laadit suunnitelman tietojen koostamisesta tulevaan CRM-järjestelmään. Johdat järjestelmän valintaprosessia ja tuotat yhtiön johtoryhmälle tietoa projektin vaiheista ja päätöksentekopisteistä. CRM-projektin jälkeen työnkuvaasi kuuluvat muut yhtiön käyttöönotto- ja järjestelmäkehitysprojektit, joita on suunnitteilla jo useita. Myös business intelligence -tehtävät ja/tai business controlling ovat mahdollisia valittavan henkilön osaamisen ja oman kiinnostuksen mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi yhtiön talousjohtajalle.

Tarjoamme soveltuvalle henkilölle aidon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan valittaviin ratkaisuihin sekä käytännön toteutukseen. Pääset olemaan avainasemassa yhtiön CRM-projektin sekä muiden tulevien projektien johtamisessa sekä yhtiön tietojen hallinnan kehityksessä. Toimit vastuualueellasi hyvin itsenäisessä roolissa, joten oma-aloitteisuus, priorisointi ja itseohjautuvuus ovat keskeisiä taitojasi.

Haemme dynaamista ja kehitysorientoitunutta henkilöä, jolla on näkemystä ja kokemusta CRM-järjestelmän käyttöönottoprojekteista tai muuten vankkaa kokemusta projektien johtamisesta ja tietovirtojen analysoinnista. Hakemallamme henkilöllä on myös aito ymmärrys ja kiinnostus it- ja talousasioista sekä vähintään 5 vuoden työkokemus em. tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa halua ja kykyä viedä annetut tehtävät ja projektit lähtölaukauksesta maalilipulle saakka sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen. Aito kiinnostus myös numeroita ja niiden takana olevaa tietoa kohtaan auttavat menestymään tehtävässä. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä kehitystyöstä eri toimintoja ja tietoja yhdistävissä projekteissa. Lisäksi omaat kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä asioiden keskinäisiä riippuvuuksia. Olet viestintätaidoiltasi sekä suullisesti että kirjallisesti sujuva ja helposti ymmärrettävä ja tulet toimeen eri sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi. Kykenet työskentelemään paineen alla, hoitaen tarvittaessa useita projekteja samanaikaisesti.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön aivan Turun ydinkeskustassa, johon ovat juuri valmistuneet yrityksemme tarpeisiin rakennetut uudet toimitilat. Tarjoamme myös modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Jos haluat olla osa kasvutarinaamme, hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta, kuitenkin viimeistään 7.8.2019. Liitä hakemuksesi oheen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työtehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Director Mikko Määttä, puh. 040 775 4475, torstaina 18.7. ja tiistaina 23.7. klo 9-11 välisenä aikana.


Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management- ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.