(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme  Projektipäälliköä  rakentamiseen Tampereelle

Etsimme projektipäällikköä asiakasyritykseemme joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.  Asiakkaamme on kestävän rakentamisen edelläkävijä uudis- ja korjausrakentajana. Asiakkaamme on sekä asunto- että toimitilarakentaja,  erikoisaloinaan  peruskorjaus sekä energiatehokas rakentaminen.

Toivomme projektipäälliköltä vähintään kolmen vuoden työkokemusta alan tehtävistä, mm. asuntorakentamisen parista.  Toimitilapuolen suunnittelu ohjauksen kokemus on eduksi.

Tehtävään soveltuva koulutus on esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari. RAP ja RAPS- tutkinnot ovat eduksi.

Tehtävässä vastaat  mm. suunnittelun ohjauksesta ja teet kustannuslaskentaa.

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja joustavan työnkuvan, mahdollisuuden vaikuttaa  ja toteuttaa itseään,  kilpailukykyisen palkan ja työyhteisön missä henkilöstöä  todella arvostetaan.

Jos haluat itsenäisen ja joustavan työn kasvavassa ja uudistuvassa organisaatiossa, missä työnkuva voidaan räätälöidä sinun vahvuuksiesi mukaan, ota yhteyttä!

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.