(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Opetus- ja opiskelijapalvelut osana yliopistopalveluja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Laaja asiakaskuntamme muodostuu opiskelijoista, opetus- ja tutkimushenkilökunnasta, hakijoista ja monista yliopiston opetustoimintaan kytkeytyvistä kumppaneista.

Opetus- ja opiskelijapalveluiden digivision keskeisiä tavoitteita on tuottaa opiskelijoille, opettajille ja koulutusohjelmille personoituja, helppokäyttöisiä ja itsepalvelun mahdollistavia digitaalisia palveluita, jotka perustuvat käyttäjien tarpeisiin ja vahvaan pedagogiseen osaamiseen. Ratkaisut ovat standardoituja ja helposti ylläpidettäviä ja palveluiden käyttöä tuetaan monikanavaisesti.

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ opetus- ja opintopalveluiden digitalisaation kehitystehtäviin

Tehtäväsi projektipäällikkönä on laajojen kehitys- ja käyttöönottoprojektien läpivienti digivisiomme mukaisesti. Kuulut yliopiston kokonaisarkkitehtuuri- ja sovelluskehityksestä vastaavien toimijoiden verkostoon ja osallistut opetus- ja opiskelijapalveluiden sovelluskokonaisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon.

Tehtävänkuva painottuu käynnistyvien projektien sekä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Ensimmäinen tehtävä tulee olemaan yliopiston uuden opintotietojärjestelmän käyttöönottoprojektin läpivienti osana laajempaa opintosektorin järjestelmien kehittämishanketta.

Odotamme sinulta:

  • Kykyä laajojen kokonaisuuksien organisointiin
  • Kykyä viedä asioita itsenäisesti ja aktiivisesti eteenpäin
  • Kiinnostusta käyttäjälähtöisten digitaalisten palveluiden kehittämiseen
  • Hyviä yhteistyö- neuvottelu- ja verkostotaitoja
  • Sujuvaa viestintää suomen ja englannin kielellä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme lisäksi:

  • Näyttöä laajojen projektien menestyksekkäästä läpiviennistä
  • Kokemusta ketterästä kehityksestä (Scrum / SAFe)
  • Kokemusta toimittajayhteistyöstä ja –ohjauksesta
  • Kokonaisarkkitehtuuriosaamista

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Voit esittää oman palkkatoiveesi.

Aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti, mutta arvostamme mahdollisuutta ottaa tehtävä vastaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 7.8.2019. Jos olet työsuhteessa Helsingin yliopistoon, jätä hakemuksesi SAP HR -portaalissa. Lisätietoja antaa opiskelijarekisterin päällikkö Sari Zitting, sari.zitting@helsinki.fi, 050 5762878 (parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 26. - 28.6. ja 1.-2.8., muina aikoina voit jättää soittopyynnön).