(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Pellopuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme palvelukseemme uuteen tehtävään Pelloon

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TUOTEKEHITYSPROJEKTIIN

Vastaat omalta osaltasi Pellopuun uudesta mittavasta tuotekehitysprojektista, joka tuo markkinoille uudentyyppisen elementteinä toteutetun hirsirakennuksen. Käytössämme on Vertex BD- sekä LogCad- suunnitteluohjelmistot. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen, rakennus- tai puuteollisuusala tms.), kokemusta suunnitteluohjelmista ja ymmärrystä käytännön rakentamisesta. Kokemus hirsirakenteista ja Hundeggerista katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään uutta yrityksessä, joka investoi voimakkaasti tulevaisuuteen. Saat kehittyvän yrityksen avun, työkavereiden aktiivisen tuen ja työkokemuksesi mukaisen palkan toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Toimipiste sijaitsee Pellopuun talotehtaan yhteydessä luonnonkauniilla paikalla aivan Tornionjoen varrella. Lapin luonto ja hyvät virkistys- ja kalastusmahdollisuudet ovat käytössäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pellopuun toimitusjohtaja Mikko Mannila, p. 040 300 0245 (to 20.6. klo 9-16 ja ma 24.6. klo 9-16) ja Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 27.6.2019 osoitteessa www.personnel.fi.