(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko sinä päämäärätietoinen ja asiat mallikkaasti loppuun saattava "hands-on" -tyyppinen projektipäällikkö? Tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä osaksi suurta muutoshanketta Suomen suurimmalle työnantajalle. Haemme nyt osaavaa ja toimeen tarttuvaa ICT-projektipäällikköä Helsinki Apotti -hankkeeseen vastaamaan ICT-projekteista ajalle 01.08.- 31.12.2019; tehtävä jatkuu todennäköisesti 31.12.2020 asti.

Apotti on monitoimijainen muutoshanke, jossa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja otetaan käyttöön alueellisesti yhtenäinen sote-tietojärjestelmä (www.apotti.fi). Helsingissä Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön syksyllä 2020. Helsinki Apotti -hankkeen ICT-projekti on kokonaisuus, joka vastaa Apotit-järjestelmän käyttöönoton mahdollistavan ICT-ympäristön toteutuksesta esim. integraatioista, migraatioista ja tietovarastoratkaisuista Helsingissä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Helsinki Apotti -hankepäällikön, hankeorganisaation, Helsingin soten tietohallinnon ja toimialan muiden ammattilaisten sekä Oy Apotti Ab:n ja eri Apotti-toimijoiden kanssa. Työsi koostuu projektien johtamisesta, hallinnasta ja koordinoinnista. Lisäksi osallistut projektien käytännön toteutukseen ja toimit asiantuntijana erilaisissa Apottiin liittyvissä teknisissä selvitystehtävissä. Vastaat siitä, että vastuullasi olevat projektit toteutuvat sovitusti.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöjä ICT-projektien käytännön toteuttamisesta ja projektin hallinnoinnista. Projektin johtaminen ja asioiden loppuun saattaminen aikataulussa käy sinulta sujuvasti mutta tartut reippaasti myös käytännön työhön. Projektiin liittyvä dokumentointi ja raportointi sujuvat sinulta luontevasti. Olet tottunut työskentelemään monialaisessa, verkostomaisessa ympäristössä ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot. Tiimityöskentelytaitojen lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, joustava, ratkaisuhakuisella työotteella varustettu ja laajat kokonaisuudet hallitseva huipputyyppi.

Me tarjoamme sinulle näköalapaikan Apotti-järjestelmän käyttöönotossa, laajan yhteistyöverkoston sekä Helsinki-Apotti-tiimin vankan tuen. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat henkilöstöetuudet kehittymis-ja kouluttautumismahdollisuuksineen.

Kutsumme valitut haastatteluihin, jotka pidetään tiistaina 2.7.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta. Mikäli haluat lisäksi lähettää myös CV:si, laitathan sen osoitteeseen helena.tukia@hel.fi .Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus tehtävän alueelta.

Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Luemme eduksi


3990,27e/kk