(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Oletko innostava ja ennakkoluuloton tiimipeluri, etkä kaihda haasteita? Tässä loistava mahdollisuus kehittää uraasi projektihallinnan roolissa. Saat työkavereiksesi asiantuntijakaartin, joita yhdistää huumori ja uskallus toimia. Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ja kehittymishaluista projektipäällikköä ohjaamaan sisäisiä ICT-projekteja sekä osallistumaan aktiivisesti projekti- ja portfoliohallinnan kehittämiseen.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä toimit osana tietohallintoa ja vastaat sisäisten kehitysprojektien läpiviennistä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Huolehdit projektien kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Teet yhteistyötä läpi organisaation eri tiimien ja yksiköiden kanssa.

Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoltaan, ja niissä pääsee soveltamaan niin ketteriä menetelmiä kuin perinteisempää vesiputousmallia, tarkoituksiinsa sopien. Toimenkuvaa voidaan muokata kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Toimipisteesi sijaitsee aluksi Helsingin Pitäjänmäessä, mutta muutamme 2020 maaliskuussa Pasilan Triplaan hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärelle.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aiempaa kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta ICT-alalla tai prosessien kehittämisen alueella. Sinulla on kokemusta ja näyttöä pienten tai vähän kattavampienkin ICT-projektien menestyksekkäästä läpiviennistä, ja tunnet hyvin erilaisia projektihallintamenetelmiä. Otsasuonesi ei ala pullottamaan liian herkästi hektisessäkään moniajossa ja työskentelet mielellään itsenäisesti omaa työtäsi ohjaten. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Lisäksi sinulle on varmastikin hyötyä seuraavien osa-alueiden tuntemuksesta:

  • sovelluskehitys ja toiminnanohjausjärjestelmät
  • käyttäjähallinta ja IT-loppukäyttäjäpalvelut
  • tietoliikenne-, palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Arvostamme myös sertifioitua projektiosaamistasi, hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä tuottaa selkeää materiaalia.

TARJOAMME

Saat harvinaisen mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan ainutlaatuisia kehitysprojekteja. Luvassa on varmasti myös muutama harmaantunut hius fuusion keskellä järjestelmien syövereissä, mutta työn jälkesi näkyy konkreettisesti hyvinkin nopeasti ja pohjoismainen työympäristömme avaa urallesi hienoja näkymiä. Suuren konsernin edut ja pienen talon ketteryys yhdistyvät alansa johtavassa ICT- ja mobiiliteknologia-alan palveluita asiakkailleen tuottavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet sekä tavallista kattavammat työsuhde-edut, mutta ennen kaikkea mukavat ja luotettavat työkaverit.

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 23.6.2019 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Antti Perkiömäki, antti.perkiomaki@inmicsnebula.fi.