(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi rakennuttamisyksikköömme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan suuria investointihankkeita, joiden vaativuus mitoitetaan valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Projektipäällikkö vastaa sairaalarakennusten rakennushankkeiden läpiviennistä. Tehtäviin kuuluuvat suunnittelijoiden kilpailutus ja hankinta, suunnittelun ohjaus, urakoitsijoiden kilpailutus ja hankinta sekä sopimuksien hallinta moniammatillisen organisaatiomme kanssa.

Toivomme kokemusta rakennushankkeista rakennuttajana tai urakoitsijana sekä  neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Koulutustaso soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta pätevöitynyt insinööri. Julkisten hankintojen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoa antaa rakennuttamisjohtaja Carl Sirén, puh. 040-427 9301. Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 28.6.2019 mennessä tästä: https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/