(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Colliers International Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Projektipäällikkö Kuopioon

Tervetuloa kiinteistöalan näköalapaikalle Kuopioon.

Colliers konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan kiinteistöjohtamisen, kauppakeskusjohtamisen ja rakennuttamisen maailmaan.

Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön.

 

Haemme rakennuttamistoimintoomme vahvistusta Kuopioon.

Tehtäviisi kuuluu:

Projektien johtaminen, aikataulutus ja ohjaus. Tehtäviä voidaan räätälöidä kokemuksesi mukaan. Johdat omia hankkeitasi ja vastaat niistä.

Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu, seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Työnkuvaan kuuluu myös tekninen konsultaatio.

Työssä vaaditaan kokemusta korjausrakentamisesta. Teknisen alan soveltuva koulutus on välttämätön (DI, Ins, Rkm). Suunnittelet itse aikataulusi ja vastaat siitä, joten organisointikyky ja oma-aloitteisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä. Onnistumista mitataan tuloksilla ja asiakastyytyväisyydellä. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, eli sinun pitää tulla hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Yrityksemme on kansainvälinen ja niin ovat myös asiakkaamme. Joidenkin asiakkaiden kanssa kommunikoidaan englanniksi.

 

Arvostamme:

  •  teknistä koulutusta (LVIS koulutus katsotaan eduksi)
  •  kokemusta rakennuttamisen ja projektinjohtamisen tehtävistä
  •  rakennuttamisen RAP-pätevyyden katsomme eduksi
  •  hallitset vaativatkin ylläpitoteknisten ja vuokralaismuutosten hoitamiseen liittyvät tehtävät
  •  itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta
  •  hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa

 

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja motivoivan työn osaavassa, kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa
  • mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä


Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 2.8.2019 mennessä osoitteessa https://jobs.smartrecruiters.com/ColliersInternationalEMEA/743999689279882-projektipaallikko-kuopio?trid=605813e1-adbb-448f-b2e9-cf399592ffc9