(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Etsimme

VR Kunnosapito Oy voitti tarjouskilpailun metrojunien peruskorjauksesta ja nyt tarvitsemme asiakaslähtöisen projektipäällikön johtamaan takuuprojektia, sekä tukemaan tuotantoprojektia.

Takuuprojektin projektipäällikkönä pääset projektiin mukaan peruskorjauksen tuotantovaiheen käynnistyessä ja jatkat tästä takuuprojektin projektipäällikönä, kun ensimmäiset peruskorjatut metrojunat palaavat peruskorjattuina liikenteeseen vuoden 2020 alussa.

Projektipäällikönä vastaat asiakasrajapinnassa takuuprojektin johtamisesta operatiivisesti ja taloudellisesti. Vastaat metrojunien sopimuksen mukaisten RAM (reliability, availability, maintainability) arvojen todentamisesta, takuutöiden operatiivisesta johtamisesta kahdella eri huoltovarikolla ja asiakasrajapinnasta kokonaisuudessaan. 

Odotamme

Omaat korkeakoulututkinnon tekniikan alalta ja sinulla on hyvä tuntemus RAM -seurannan vaatimuksista tai vastaavaa kokemusta takuuprojektien johtamisesta. Sinulla tulee olla riittävä tekninen osaaminen etenkin sähkötekniikasta, sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen vaatii päämäärätietoista ja ratkaisukeskeistä otetta. Odotamme sinun olevan kunnianhimoinen tiimipelaaja, joka motivoituu haasteista ja tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä asiakkaan kanssa. Sinulla tulee myös olla  hyvät neuvottelutaidot, osaamista sopimustulkinnasta ja sujuva englannin kielen taito

Tarjoamme

Tehtävässä pääset osaksi kehittyvää ja kasvuhakuista  VR Kunnossapidon projektitoimintoa. VR Kunnossapidon strategia tähtää vahvasti kasvuun raidekaluston kunnossapitomarkkinoilla ja tämä rooli on hyvin merkitävä  VR Kunnossapidon kasvupolulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Joonas Roivainen p.040-9642051  (ma 10.6. klo 16-18 ja to 13.6. klo 16-18) tai sähköpostitse joonas.roivainen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.