(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Suomen Hissiurakointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Etsimme aktiivista ja palveluhenkistä

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin päätoimipaikkaamme.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta hyviä esimies- ja ihmissuhdetaitoja sekä nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin. Työskentelytapasi on toimeen tarttuva ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja osaat motivoida henkilöstöä. Suhtaudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja kykenet toimimaan ajoittaisen työskentelypaineen alla.

 

Tehtäviisi kuuluvat:

  • projektien suunnittelu ja työnjohto
  • korjauspalveluiden suunnittelu ja työnjohto
  • palveluiden myynti
  • töiden aikatauluttaminen ja resurssointi
  • sopimusasioiden hallinta
  • asiakasyhteistyö

 

Toivomme sinulta:

Sähkö- tai automaatioalan koulutusta ja työkokemusta. Hissialan kokemus on eduksi. Kokemusta onnistuneiden projektien läpiviennistä. Ymmärrys asentajien ja kentän toiminnasta tukee tehtävässä suoriutumista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, lisäksi englannin kielen taito on tehtävässä etu. Tärkeintä on, että omaat vahvan organisointikyvyn ja tulet hyvin toimeen niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa, ja nautit niiden mukana tuomista haasteista. Kykenet ja haluat omaksua uutta ja nopeasti vaihtuvia tilanteita, hoidat tehtäväsi vastuuntuntoisesti ja huolellisesti ajoittain kiireisissä ja paineenalaisissa tilanteissa. Energistä, iloista ja jämäkkää asennetta.

 

Tarjoamme sinulle:

Vastuullisen työtehtävän kehittyvän organisaation palveluksessa ja monipuolisen tehtäväkentän hyvämaineisessa yrityksessä. Myös työsuhdeasunto on mahdollinen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus viimeistään 16.6.2019. Otamme kuitenkin sopivia hakijoita haastatteluun sitä mukaan kuin hakemuksia tulee. Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Rantanen puh. 040 519 6139.