(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme asiakkaallemme Satatekniikka Oy:lle Poriin putkistoprojektien projektipäällikköä.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä teollisuudessa. Vastaat putkistopuolen projektien vetämisestä alusta loppuun, asennustiimistä sekä osaltasi myös myynnistä. Hoidat itsenäisesti ja vastuullisesti projektit alusta loppuun ja osallistut aktiivisesti työnkuvasi kehittämiseen. Työhönottopaikkanasi on Pori, mutta työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja työtä tehdään päivävuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden projektien vetämisestä. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että työnantajasi toimintaa. Sinulla on selkeä visio projektien hallinnasta ja aikataulutuksesta sekä halu toimia vastuullisessa työnkuvassa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tavoitteellisen asenteen. Ymmärrys hydrauliikasta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikan kanssa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: projektipäällikkö, projektiosaaminen, hydrauliikka, teollisuus