(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Esittely

Etsimme Itä-Pasilassa sijaitsevalle alallaan arvostetulle vaativiin hankkeisiin erikoistuneelle asiantuntija-asiakkaallemme kokenutta, yhteistyökykyistä ja aktiivista

RAKENNESUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vetämään mielenkiintoisia projekteja ja toimialan osa-alueita.

Tehtävä on vakituinen ja työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elo-syyskuun 2019 vaihteessa.

Työtehtävät

Työskentelet asiantuntijaryhmien kanssa ja vastaat suunnittelun ohjauksesta ja tarkastuksesta sekä teet myös itsenäistä suunnittelua, kommunikoit tilaajan teknisen yhteyshenkilön kanssa ja huolehdit laskutuksista.

Edellytykset

Edellytämme sinulta DI- tai insinööritasoista (AMK) koulutusta, rakentamismääräyksien ja Eurokoodien tuntemusta sekä Tekla Structures -osaamista. Toivomme, että sinulla on työkokemusta vähintään neljän vuoden ajalta betonirakenteiden suunnittelu- ja mitoitustehtävistä ja kykyä ohjata muita työntekijöitä omaksumaan hyvä asenne, jolla ryhmää kehitetään viemään projektia aikataulussaan eteenpäin. Lisäksi arvostamme näyttöä suunnittelutehtävien laadukkaasta hoitamisesta.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän joustavassa tiiviissä organisaatiossa ja kilpailukykyiset henkilöstöedut, jotka muodostuvat mm. Extra-terveysturvavakuutuksesta, laajennetusta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista, lounasedusta ja kuntosalin vapaasta käyttömahdollisuudesta.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti hakuohjeiden mukaan ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia Suomi Oy:ssä:

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter