Projektipäällikkö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tornioon!

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi yrityksessä, jossa saat olla mukana ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa ja yhdistää työssäsi niin projektinhallinnan koukerot, kuin teollisuuden kiehtova maailmakin. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi vielä aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Tämä kaikki ja paljon muutakin on osa meidän arkeamme.

Meitä on täällä ainutlaatuinen yhdistelmä informaatioteknologian ja teollisuuden osaajia perehdyttämässä sinua tehtäviisi ja sparraamassa sinua huikeisiin suorituksiin. Tämä työyhteisö voi sinunkin osaltasi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, pääsee meillä tekemään töitäkin. Näistä toivomme sinunkin suoriutuvan mallikkaasti. Olethan taitava organisoija ja projekteissa osoitat johtajuutta sekä kannustat tiimin jäsenet huippusuorituksiin. Toimit sujuvasti asiantuntijaorganisaatiossa ja tiiviissä yhteistyössä toimittajien kanssa. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän.

Onnistut projektipäällikkönä, kun sinulta löytyy osaamista seuraavista osa-alueista:

Projektinhallinta ja – johtamismenetelmien käytännöt

Ryhmä- ja tiiminjohtaminen

Lisäksi arvostamme:

Näyttöä onnistuneista projekteistasi

Halua ja kykyä kehittää omaa ja tiimin toimintaa

Teollisuuden toimialaosaamista

ICT-osaamista

Tämä on hieno mahdollisuus henkilölle, joka haluaa sekä kehittää, että kehittyä työssään. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

TEHTÄVÄÄ PÄÄSET HAKEMAAN TÄÄLTÄ:

https://ura.barona.fi/application/5cda6228632b05001fbd76e8

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269078
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tornio