(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vahvistamme Rauman sahan hanketiimiämme ja haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan työmaapalveluista ja integraattiliittymistä

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen työmaapalveluista ja integraattiliittymistä. Sahan sivutuotevirtojen liitännät sellutehtaaseen ja hyödykeliitännät (lämpö, sähkö) integraatissa kuuluvat alueellesi. Työmaapalveluiden tuottamiseen kuuluvat muun muassa aluekunnossapito, tilojen järjestäminen, saapuvan tavaran vastaanotto sekä varastointi. Toimit  projektin johtoryhmän jäsenenä.

Millä vakuutat meidät

Haluat päästä ainutlaatuiseen ja maailmanluokan hankkeeseen mukaan tekemään sahateollisuuden historiaa. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Kokemuksesi projektinhallinnasta ja tuotantoprosessista sekä Rauman tehdasalueen tuntemus katsotaan eduksesi.  

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Projektijohtaja Harri Haapaniemi (p. 0500 361 632) ja projektipäällikkö Mikko Peltomäki (p. 050 344 1842) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.
 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.5.2019 asti. Onnea hakuun!