(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. 

Haemme nyt Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Markkinointiviestintätoimisto Mainiolle mainosalan tuntemusta omaavaa tuloshakuista 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

vastaamaan projektien hoidosta ja asiakkuuksien hallinnasta. Työtehtäviisi kuuluu mainostoimistopalveluiden myyntityö potentiaalisille asiakkaille.

"Mainiota palvelua ensi vuonna jo 20-vuotta. Pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme kuitenkin jokaisesta toimialasta aina sen olennaisen, jonka perustalle voimme lähteä asiakkaamme menestystä rakentamaan. Työvälineitämme ja arvojamme ovat luovuus, sitoutuneisuus, rehellisyys ja tavoitteellisuus, ja niitä käytämme säästelemättä."

Työhön valittavalta henkilöltä toivotaan jo kokemusta mainosalalta, myyntihenkisyyttä sekä rohkeutta tarttua asioihin. Työ edellyttää  hyvää suomen kielen taitoa sekä kokemusta mainos- ja viestintäpalveluista sekä prosessien etenemisestä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/tyonhakijoille

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.