Projektipäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vahvistamme Rauman sahan hanketiimiämme ja haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan mittaustekniikasta ja konenäöstä.

Millainen työ sinua odottaa?

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen uuden teknologian kehittämisestä ja olet mukana pilotoimassa uusia ratkaisuja. Vastaat pilotointien osalta valvonnasta, testauksista ja koeajoista. Suunnittelet oman alueesi toimintojen käyttöönoton sekä koulutukset. Sinulla on merkittävä rooli hankkeen teknisessä ryhmässä.

Millä vakuutat meidät

Haluat päästä ainutlaatuiseen ja maailmanluokan hankkeeseen mukaan tekemään sahateollisuuden historiaa. Sinulla on kokemusta projekteista ja tuotantoprosesseista sekä erityisesti konenäön sekä mittaustekniikan hyödyntämisestä. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua. Aikataulut pysyvät hallussasi, olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Projektijohtaja Harri Haapaniemi (p. 0500 361 632) ja projektipäällikkö Mikko Peltomäki (p. 050 344 1842) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.
 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.5.2019 asti. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268033
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma