(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Onko sinulla jo kokemusta pientalojen rakennuttamisesta? Oletko koulutustaustaltasi joko rakennusinsinööri tai rakennusmestari? Oletko asiakaspalveluhenkinen, joustava ja toimit määrätietoisen tehokkaalla työskentelyotteella? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme projektipäällikkö.

Tuet asiakkaamme kotiunelman valmistumista teknisellä osaamisellasi ja huolehdit projektien sujuvasta etenemisestä. Vastuullasi on projektien koordinointi myyntivaiheesta aina rakentamisvaiheeseen saakka. Osallistut tonttien ennakkokatselmointeihin yhdessä myynnin kanssa tuoden mukaan teknisen osaamisesi. Haet rakennusluvat ja hoidat yhteydenpidon tarvittavien viranomaisten kanssa. Haet tontille myös liittymät ja huolehdit, että kaikki tarpeellinen on rakentamista varten valmiina.

Huolehdit pääsuunnittelijoiden ja vastaavan työnjohdon hankkimisesta asiakkaan projektille. Otat hoitaaksesi projektien suunnittelun, hinnoittelun ja aikataulut sekä huolehdit tilauksista. Koordinoit sujuvasti yhteistyötä eri ammattilaisten ja asiakkaan välillä. Vastaat asiakkaamme tyytyväisyydestä projektin eri vaiheissa. Olet tärkeässä roolissa Talo+Tontti -liiketoiminnan, toimintaprosessien sekä järjestelmien kehittämisessä.

Me DENin työntekijät olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö ja tavoittelemme sitä mm. Great Place to Work -mallin avulla. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluotteloineen Mikolle miko.kiiskinen@den.fi viimeistään 19.5.2019 mennessä.  Mikolle voit myös soittaa numeroon 040 152 8301 ja kysyä tehtävästä lisää.