(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
 

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ projektinjohtoon ja tilamuutoksiin Kainuuseen.

ISS Projektointiyksikkö tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkaidensa toimintaympäristön kehittämiseen. Palvelun korkean laadun varmistaa yrityksemme vahva osaaminen, joka kattaa kiinteistön koko elinkaaren. Organisaation sisäinen yhteistyö mahdollistaa toimitilajohtamisen kokonaispalveluratkaisut joustavasti toteutettuna.

Tehtävä sisältää tiivistä asiakasyhteistyötä myyntityön ja asiakassuhteiden ylläpitämisen muodossa sekä osallistumista tarjouslaskentaan. Lisäksi vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta jo useamman vuoden vankkaa työkokemusta rakennusalalta. Koulutustaustaltasi olet mielellään rakennusinsinööri tai mestari. Omaat kokemusta esimiestyöskentelystä ja tilamuutostöistä.  Tehtävä vaatii hyviä IT-taitoja sekä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia.  Edellytämme myös sujuvaa sekä kirjallista että suullista suomenkielen taitoa, nuhteetonta taustaa, ajokorttia ja omaa autoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua tehdä tulosta. Innostut haasteista ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen ja kehittymiseen omassa työssäsi. Sovellut hyvin itsenäiseen aliurakoitsijoiden johtamiseen. Sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Omaat itsenäisen työotteen, joustavan tiimipelaajan asenteen ja sinulla on myös matkustusvalmiutta kotimaassa. Haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle rakennusalan osaajalle itsenäisen ja haastavan työn, jota voidaan muokata omien osaamisten mukaan, erinomaisen tiimin tuen urallasi sekä monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävissä asiakkuuskohteissa.

Kiinnostuitko? Käy heti täyttämässä hakemuksesi oheisesta linkistä tai tee se viimeistään 23.5.2019 mennessä. Täydennäthän sähköistä hakemustasi liittämällä mukaan myös cv:si. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Aluepäällikkö Kari Seppänen p. 040 7591997.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -