Projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Kasvamme kiinteistömanageerauksen toimikentässä, jonka vuoksi haluamme palvella asiakkaitamme paremmin ja tarjota entistä laajempaa asiantuntijaosaamista asiakkaillemme. Rento työyhteisö ja mukava tiimimme kaipaa uutta Caveria projektitiimiimme, oletko se sinä?

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme vuokralaismuutos- ja perusparannusprojektien (PTS) toteutuksesta ja toimit niissä vastuuhenkilönä. Lisäksi vastaat erilaisten muutos- ja perusparannustöiden suunnittelusta aina niiden luovutusvaiheeseen saakka.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu myös:

 • muutostöiden suunnittelun organisointi
 • urakoitsijoiden kilpailutus ja tarjousvertailu
 • projektien aikaiset johtamis- ja valvontatehtävät
 •  projektikokoukset
 •  luovutus- ja takuutarkastukset ja projektien taloudellinen raportointi.

Sinulta löytyy käytännön kokemusta ja liiketoimintaymmärrystä talotekniikan tai kiinteistön ylläpidon alueilta. Olet tottunut määrätietoiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Olet palveluhenkinen ja sinulla on luontaisesti hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky.

Kykenet löytämään tiimistäsi osaavat ja luotettavat resurssit projektien kannattavuutta unohtamatta. Kiireenkin keskellä pystyt motivoimaan, rakentamaan hyvää yhteishenkeä ja auttamaan tiimiäsi toteuttamaan projektit ja niiden valmistumisen asiakkaille sovitun aikataulun mukaisesti.

Toivomme sinulta sopivaa rakennus-, kiinteistö- tai talotekniikka- alan peruskoulutusta (DI/insinööri, teknikko tai vastaava). Vahvaa kokemusta erilaisista Due Diligence -raporteista kuten kuntoarviot, kiinteistöjen tekniset tarkastukset ja -selvitykset sekä aikaisempaa projektikokemusta. Hallitset nykyaikaiset projektinhallintatyökalut ja – menetelmät sekä tietotekniset työvälineet. Englannin kielen osaaminen on myös etusi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Anna Asteljoki p. 050 390 1689. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 20.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1264955
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 20.5.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa