(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Tehtävän kuvaus


Apotti on monitoimijainen muutoshanke, jossa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja otetaan käyttöön alueellisesti yhtenäinen sote-tietojärjestelmä (www.apotti.fi). Helsingissä Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön syksyllä 2020.

Helsinki Apotti -hankkeen ICT-projekti on kokonaisuus, joka vastaa Apotit-järjestelmän käyttöönoton ICT-ympäristön toteutuksesta esim. integraatioista, migraatioista ja tietovarastoratkaisuista sekä korvattavien tietojärjestelmien alasajoprojekteista Helsingissä.

Haemme ICT-projektipäällikköä Helsinki Apotti -hankkeeseen vastaamaan ICT-projekteista ajalle 01.06.- 31.12.2019; tehtävä jatkuu mahdollisesti 31.12.2020 asti.
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Helsinki Apotti -hankepäällikön, hankeorganisaation, Helsingin soten tietohallinnon ja toimialan muiden ammattilaisten sekä Oy Apotti Ab:n ja eri Apotti-toimijoiden kanssa.

Odotamme sinulta vankkaa kokomusta ja näyttöjä ICT-käyttöönottoprojektien johtamisesta, hallinnoinnista sekä käytännön toteutuksesta. Olet tottunut työskentelemään monialaisessa, verkostomaisessa ympäristössä ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot. Olet oma-aloitteinen, sinulla on itsenäinen ja ratkaisuhakuinen työote sekä kyky hallita laajoja kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Apotti-järjestelmän käyttöönotossa, laajan yhteistyöverkoston sekä Helsinki-Apotti-tiimin vankan tuen.

Ensimmäinen haastattelu toteutetaan ryhmähaastatteluna maanantaina 20.5.2019 klo 16 -17; haastateltaville lähetetään erillinen kutsu.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Hakuaikaa jatkettu.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto

Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito..

Luemme eduksi


36h 45min/viikko