(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tehtävän kuvaus


Osana sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamista kehitämme monipuolisen palvelukeskuksen toimintamallia. Kotona asumista tukevat palvelut ja kotihoito ovat keskeinen kehittämiskohde. Monipuolisen palvelukeskuksen toimintamallissa ikääntyneiden palvelut integroidaan asiakaslähtöiseksi palvelujen kokonaisuudeksi. Kotihoidon projektipäällikkö on tiiviisti mukana kotihoidon strategisessa kehittämisessä ja hän vastaa kehittämistyön etenemisestä. Hän kehittää Helsingin kotihoidon kokonaisuutta tietojohtamisen keinoin yhdessä johdon ja kotihoidon henkilöstön kanssa.

Haemme projektipäällikköä ajalle 1.6.2019-31.3.2021. Aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme projektipäällikköä, joka vastaa kotihoidon kehittämisestä ja kotihoidon integroinnista monipuolisten palvelukeskusten toimintamalliin yhteistyössä palvelukokonaisuuden johdon ja monipuolisen palvelukeskuksen projektipäällikön kanssa. Tehtäviin kuuluu palvelukokonaisuuden johdon strategisen ja operatiivisen johtamisen asiantuntijatuki, erilaista tiedon analysointia, raportointia ja tilastojen tuottamista. Lisäksi tehtävä sisältää erilaista päätöksenteon, lausuntojen ja selvitysten valmistelua. Projektipäällikkö toimii verkostossa yhteistyökumppanina talous- ja toiminnansuunnittelijoiden, terveys- ja hyvinvointikeskuksen ja perhekeskuksen projektipäälliköiden ja suunnittelijoiden kanssa.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3800,00