(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme projektipäällikköä Harjavaltaan vastaamaan sähköautomaatio- ja instrumentointiin liittyvistä projektin johtotehtävistä. Sinua odottaa mielenkiintoinen, haastava ja kehittyvä tehtävä.

Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluu:

  • sähköautomaatio- ja instrumentointi asennuksiin liittyvä projektinhoito- ja ohjaus
  • materiaalin hankinnat
  • työnjohto, toimit esimiehenä 20 alaiselle
  • työturvallisuuden varmistaminen
  • tarjouslaskenta ja laskutus
  • yhteistyö sidosryhmien kanssa

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen kiinteistönpidolle.Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi.  Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky.  Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja johdat tiimisi kohti asetettuja tavoitteita.

Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos omaat vankkaa kokemusta teollisuuden instrumentoinnista. Sinulla on lisäksi aikaisempaa kokemusta projektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö-/automaatio insinööri tai automaatioalan teknikko/insinööri).

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Kymäläinen, puh. 050 305 3870. #LI-TN1

Kiinnostuitko mielenkiintoisesta työmahdollisuudesta? Hae tehtävää 20.04.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.