(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Environics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Vastaat yrityksellemme merkittävän suurista, pääosin kansainvälisistä toimitusprojektihankkeista, joihin voi kuulua myös huomattavaa tuotekehitystä.

Todennäköisimmin ensimmäinen vastuualueesi sijaitsee lähellä Eurooppaa, Välimeren tuntumassa, mutta jatkossa toiminet eri puolilla Aasiaa, Lähi-itää tai osa projekteistasi saattaa myös olla Suomessa. Tehtävässä suunnittelet, rakennat, johdat ja toteutat projektien struktuurin, neuvottelet rajapintojen kanssa sopimuksista ja hyödynnät omaa kansainvälistä kokemustasi projektiryhmän sitouttamisessa aikatauluihin, tavoitteisiin ja asioiden aikaansaamiseen. Sisäisinä kumppaneina sinulla on osaavia ja ammattitaitoisia teknisiä asiantuntijoita, jotka hallitsevat ratkaisumme läpikotaisin. Sinun vastuullasi on johtaa sisäistä toimintaa ja projektin etenemistä sekä asiakkaan että muiden kumppaniemme kanssa yhteistyössä.

 

Sinulla on tekninen koulutustausta ja/tai kaupallinen koulutus sekä useamman vuoden kokemus teknisestä ympäristöstä, laite- tai järjestelmäliiketoiminnasta. Olet aiemminkin toiminut laajoissa kansainvälisissä projekteissa, pidät eri kulttuurien kanssa työskentelystä, vaihtelevista työtehtävistä ja toimit proaktiivisen itsenäisesti kansainvälisen rajapintamme ja kumppaneidemme kanssa. Hyödyt mahdollisesta julkisten organisaatioiden ja julkisten hankintaprosessien tuntemisesta. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen ja englannin kieltä. Tehtävässä raportoit operatiivisen osaston johtajalle.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita sinulle, joka haluat nähdä oman työsi jäljen suoraan asiakkaan rajapinnassa. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä turvallisuustoimialalla sekä ulkomailla että Suomessa. Toimipaikkamme sijaitsee Mikkelissä, joten odotamme, että vaikka asuisit pääkaupunkiseudulla, vietät Suomessa ollessasi osan viikosta myös Mikkelin toimitiloissamme.

 

Lisätietoja antaa Mercuri Urvalilla Senior Researcher, Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531. Sally on parhaiten tavoitettavissa 14.3 ja 18.3 klo 9-10. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.03.2019 osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-13487.