(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Suomen Olympiakomitea ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haemme projektipäällikköä liikunnan ja urheilun tasa-arvoa edistävään kaksivuotiseen ESR-rahoitteiseen Johtaa kuin nainen -hankkeeseen, jonka tavoitteena on kannustaa lisää naisia hakeutumaan liikunnan ja urheilun päätöksentekopaikoille sekä lisätä liikunnan parissa toimivien ymmärrystä ja osaamista tasa-arvokysymyksissä. Kohderyhmänä ovat etenkin paikallisen ja alueellisen tason toimijat. 

Hankkeessa järjestetään kaksi useamman jakson pituista urheilujohtamisen koulutusta ja viisi avointa seminaaria sekä kootaan julkaisu liikunnan toimijoiden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön tueksi. Koulutusjaksot ja seminaarit järjestetään eri puolella Suomea. Projektipäällikkö vastaa kokonaisuuden suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.  

Ohjelma kouluttaa yhteensä 60 liikunnan ja urheilun parissa vaikuttavaa naista. Jokaisella osallistujalla on henkilökohtainen mentori opiskelun tukena, ja lähijaksoilla kouluttajina toimivat projektipäällikön lisäksi kokeneet johtamisen kehittämisen ja urheilujohtamisen asiantuntijat. Projektipäällikkö vastaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusteemoissa kouluttamisesta sekä osallistujien käytännön tasa-arvotekojen ohjaamisesta.   

Tehtävä sisältää muun muassa yhteydenpitoa ja viestintää osallistujien sekä kouluttajien/puhujien kanssa, osallistujien  hakuprosessin toteutusta, kouluttajien hankintaa, koulutuksen sisältöjen suunnittelua ja tuottamista, seminaarien järjestämistä, koulutuksen dokumentointia ja raportointia.

Projektipäälliköllä on 

  • osaamista tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä  
  • liikunnan ja urheilun toimintaympäristön tuntemusta  
  • kokemusta kouluttamisesta, koulutusten ja tapahtumien suunnittelusta, organisoinnista, arvioinnista ja dokumentoinnista 
  • kokemusta hankehallinnosta 
  • ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa 
  • valmius matkustaa Suomessa ja työskennellä tarvittaessa iltaisin- ja viikonloppuisin 

Kokemus ESR-hankehallinnosta katsotaan eduksi. 

Sinulle on tärkeää edistää tasa-arvoa liikunnassa ja urheilussa sekä kehittää urheilujohtamista.  

Tarjoamme sinulle näköalapaikan liikuntaan ja huippu-urheiluun sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi dynaamisessa organisaatiossa. Tehtävä on kaksivuotinen ja alkaa erikseen sovittavana ajankohtana. 

Tehtävän täyttäminen edellyttää rahoituksen vahvistumista.  

Tiedustelut: Projektipäällikkö Sari Kuosmanen: etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi puh. 040 158 1324 (soittoajat ke 20.2., to 21.2. ja ke 27.2. klo 9-17).  

Jätäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 4.3.2019.