(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Seure Henkilöstöpalvelyt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme innostunutta projektipäällikköä johtamaan projekteja, joiden avulla turvaamme asiakkaidemme henkilöstön riittävyyden muutostilanteissa. 

Sote-alan asiakkaamme Vantaalla ja Helsingissä ovat ottamassa käyttöönsä Apotti-potilastietojärjestelmän tulevien vuosien aikana. Kun asiakkaiden vakituista henkilöstöä koulutetaan uuden järjestelmän käyttöön, kasvaa sijaisten tarve ajoittain hyvinkin suureksi. Meidän tehtävämme Seuressa on varmistaa, että asiakkailla on potilastietojärjestelmän käyttöönoton kaikissa vaiheissa riittävästi henkilökuntaa. Käytännön tekemisenä tämä tarkoittaa sijaistyövoiman hankkimista, kouluttamista ja työvoiman käytön optimointia. Lisäksi meidän on varmistettava, että myös Seuren sijaiset on koulutettu käyttämään Apotti-järjestelmää, jotta voimme taata sijaistyövoiman saatavuuden Apotti-kohteissa jatkossakin. 

Hakemamme projektipäällikkö vastaa Seuren osuuden onnistumisesta asiakkaidemme Apotti-hankkeessa. Työn keskiössä ovat erityisesti projektikokonaisuuden hallinta, Apotti-käyttöönottovaiheiden suunnittelu Seuren kannalta sekä sisäisten prosessien kehittäminen työvoiman riittävyyden varmistamiseksi. Tehtävässä työskennellään tiiviisti yhteistyössä Vantaan, Helsingin, Apotti Oy:n ja muiden projektin kannalta tärkeiden sidosryhmien kanssa koko käyttöönoton elinkaaren ajan. Käytännön toteutuksessa sinulla on tukenasi Seuren ammattitaitoiset rekrytointi- ja henkilöstökonsultit sekä kattavat asiantuntijapalvelut. Apunasi ja johdettavanasi on Seuren Apotti-tiimi.

Työtehtävässä pääset osaksi hanketta, joka on tulevaisuudessa merkittävä osa Seuren liiketoimintaa – pääset muodostamaan Seuren tulevat Apotti-yhteistyön rakenteet ja prosessit. Et aloita projektia tyhjästä, vaan sinua tukevat projektin aikaisempi projektipäällikkö ja koko Seuren innostunut henkilökunta.

Olet etsimämme projektipäällikkö, jos
- sinulla on pitkän linjan projektihallintakokemusta ja näyttöjä onnistuneesti vedetyistä projekteista
- sinulla on syvä sote-alan tuntemus
- ymmärrät kokonaisuuksia, osaat johtaa asioita ja ihmisiä 
- sinulla on sidosryhmätyössä tarvittavat vahvat neuvottelutaidot
- sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto 

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on kunta-alan henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin asiantuntija. Olemme erikoistuneet määräaikaisten työsuhteiden hoitoon ja tarjoamme apua asiakkaidemme henkilöstösuunnittelun ja -hankinnan tueksi. Olemme mukana varmistamassa laadukkaita julkisia palveluita sekä luomassa työelämää, jossa työntekijä on osaamistaan vastaavassa työssä.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu vuoden 2020 loppuun. 

Lisätietoja antaa palvelutuotantojohtaja Jenni Heinonen 13.2.klo 10-11 ja 15.2. klo 9-10. Jennin tavoitat numerosta 040 567 2187. Hakuaika päättyy 21.2.2019. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian Seuren hakujärjestelmän kautta.