(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haku päättyy: 22.2.2019 16:00    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 31.1.2019 18:02
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Teknologiaratkaisut –osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista ja operatiivisten järjestelmien kehittämisestä. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa tuottaen ja hankkien tarvittavat järjestelmäratkaisut.

Projektit –ryhmä vastaa projektitoimistosta, IT-projekteista, ohjelmistotuotannon ja testaustoiminnan kehittämisestä sekä kokonaisarkkitehtuurista. Tarjoamme HSL:n käyttöön ammattitaitoisen projektitoimiston malleineen ja prosesseineen.

Haluatko olla mukana osana HSL:n digitaalisten palveluiden menestystä? 

Haemme 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

ohjaamaan IT-projekteja, muotoilemaan organisaation tarpeet teknisiksi toteutuksiksi ja hankkimaan tarvittava osaaminen yhteistyöyrityksiltämme. 

Työssäsi varmistat projektien etenemisen suunnitellussa ajassa ja budjetissa, HSL:n projektimallien mukaisesti. Olet yhteydessä kumppaneihimme ja teet läheistä yhteistyötä HSL:n eri osastojen kanssa. Olet sinnikäs, joustava ja ratkaisuhakuinen tekijä, jolle haasteet on tehty ratkottaviksi. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin ulkoisten kuin sisäisten yhteistyötahojen kanssa. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen. 

Edellytämme aiempaa kokemusta vaativien projektien vetämisestä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja ymmärrystä sekä kokemusta käyttäjäkeskeisestä tuotekehityksestä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai sitä vastaava osaaminen. Menestyäksesi tehtävässä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Arvostamme joukkoliikenteen toimialaosaamista, julkisen hankintaprosessin tuntemusta sekä kokemusta erilaisista projektimenetelmistä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä palkkatoive ja ansioluettelo hakemukseesi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset kehittymismahdollisuudet joukkoliikenteen tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä, dynaamisen työympäristön ja kilpailukykyiset edut.

Työ alkaa: 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan
Työavain:  HSL-71-4-19

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Vesa Suomalainen, vesa.suomalainen@hsl.fi tai puh. 050 5533790, ke 6.2.2019. klo 8:00 – 11:00 ja ke 13.2. klo 12.00 - 15.00.