(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Tule mukaan toteuttamaan monipuolisia projekteja sekä luomaan uusia palvelumalleja tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuoltoon!

Vastaat työssäsi useiden, pienten sekä suurten, toimitusprojektien samanaikaisesta hallinnasta. Tehtäviisi kuuluu suunnittelua, koordinointia, toimitusten seurantaa, raportointia sekä projektien dokumentointia. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoidemme sekä sidosryhmäorganisaatioidemme kanssa.

Sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, tiimin johtamisesta tai näyttöjä tietojärjestelmäprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Olet määrätietoinen ja järjestelmällinen organisoija, joka osaa priorisoida myös omaa ajankäyttöään tehokkaasti. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä yllättävissä tilanteissa, kiinnostusta opetella uusia asioita nopeasti, sekä terävää taitoa soveltaa opittua. 

Eduksesi katsomme kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta, soveltuvan koulutuksen sekä mahdolliset sertifioinnit.

Kiinnostuitko? Paikka on vakinainen ja täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Etsimme henkilöä ensisijaisesti Helsinkiin, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia. Voit kysyä lisätietoja projektitiimin vetäjältä Elina Salolta pe 1.2 klo 10-11, ma 4.2 klo 14-15 tai pe 8.2 klo 10-11.

Hae meille sijoittumis- ja palkkatoiveen kera 12.2.2019 mennessä!

Yhteyshenkilö

Elina Salo

010 524 5539

elina.salo(a)mediconsult.fi