(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

sähköasennustöihin kiinteistötekniikan yksikköön pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi vastaat projektien organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin alueella. Vastaat sähköasennusprojekteista, joiden koot vaihtelevat. Asennusprojektien vetämisen lisäksi työtehtävääsi kuuluu tarjouslaskentaa isommista kokonaisuuksista ja mahdollisista lisätöistä. Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä, tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista unohtamatta.Tehtävässä toimit esimiehenä asennustiimillesi. Koko pääkaupunkiseudun sähköpalveluissa meillä on tällä hetkellä töissä noin 70 henkilöä.

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus sähköasennustöiden työnjohtotehtävistä ja projekteista. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta tarjouslaskennasta erilaisten kohteiden parista. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot asiakkaiden ja kollegoiden kanssa toimiessa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, missä todella pääset vaikuttamaan. Meillä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tarjoamme ihmisillemme hyvät mahdollisuudet urakehitykseen talon sisällä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.2, alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Lemettinen, p. 0503858483.