(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Projektipäällikköä

Toimit tehtävässäsi valtakunnallisten investointi-, kehitys- ja asiakasprojektien projektipäällikkönä. Tehtävässäsi osallistut myös asiantuntijana yrityksessä käytettävän projektimallin, projektiohjeiden sekä projektihallintaan liittyvän tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittämiseen ja kouluttamiseen. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Edellytämme käytännön kokemusta projektipäällikön tehtävistä ja näyttöjä työskentelystä verkko-operaattorin ja/tai turvallisuusviranomaisten toimintaympäristössä. Tehtävään soveltuva koulutus on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme projektitoimintaan liittyviä sertifikaatteja ja koulutuksia. Tehtävässä toimiminen edellyttää oman osaamisen ja projektitoiminnan jatkuvaa kehittämistä sekä erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta sekä tiimityöskentelytaitoa että kykyä työskennellä itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka ja johdonmukainen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, pitkäjänteinen ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipisteesi on ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, Oulussa tai Jyväskylässä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, puh. 040 686 0557, perjantaina 25.1.2019. klo 11:00-13:00. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 3.2.2019 mennessä.