(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

 

Haemme Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratoriomme Safety testing –yksikön valaisintiimiin projektipäällikköä vastaamaan testausprojektien koordinoinnista.

Projektipäällikkönä huolehdit asiakkaiden laitteiden testausprojektien koordinoinnista ja varmistat, että annetut toimitusajat pitävät. Valaisintiimissä suoritetaan nimensä mukaisesti valaisimien ja niiden ohjauslaitteiden sähköturvallisuustestejä. Testausprojektit ovat kestoltaan keskimäärin kuukauden mittaisia.

Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä tiimin testausinsinöörien kanssa. Olet myös aktiivisessa roolissa asiakasyhteydenpidossa ja tarjousten laadinnassa, osallistuen tuotealueen palveluiden myyntiin. Työssä tukenasi on projektinhallinnan työkalu, joka on räätälöity liiketoimintamme tarpeisiin.

Toivomme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä mieluusti kokemusta projektin hallintatehtävistä. Toimintaotteesi on pitkäjänteinen ja tavoitehakuinen, ja hahmotat hyvin laajoja kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Yleistietämys sähköturvallisuusstandardeista ja niiden vaatimuksista on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään testaus- ja asiantuntijapalveluitamme sekä omaa osaamistasi. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi ja varmistaa hyvän perehdytyksen tehtävään.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2019 aikana.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä ota yhteyttä tiimipäällikkö Aki Niskaseen (puh. 09 6963 438). Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 3.2.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com  Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Projektipäällikkö_oma nimi”. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.