(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haluatko kansainvälisen työn, jossa voit käyttää osaamistasi laaja-alaisesti kehittyvällä alalla? Pidätkö kaikki langat sujuvasti käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa? Onko sinulla tekninen koulutus ja intohimo toimia ihmisten parissa? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkönä tulet osaksi projektipäällikkötiimiä, joka vastaa monipuolisten kansainvälisten elementtitehdasprojektien toteuttamisesta. Saat omalle vastuullesi kestoltaan ja kooltaan vaihtelevia nopeatempoisia projekteja hyvässä kehitysvauhdissa olevalla automatisoituvalla ja digitalisoituvalla alalla.

Tehtävässäsi olet projektin pääyhteyshenkilö asiakkaalle ja toteuttavalle tiimille sekä vastaat projektin aikataulusta ja budjetista. Teet läheistä yhteistyötä projektisuunnittelun, tuotannon ja asiakastuen kanssa ja olet tarvittaessa myynnin mukana asiakaspalavereissa. Matkapäiviä sinulle kertyy 20 – 60 vuodessa.

Koulutukseltasi olet kone- tai automaatioinsinööri. Sinulla on vähintään 3 – 5 vuoden työkokemus, hyvä ymmärrys projektitoiminnasta sekä osaamista järjestelmäintegroinneista. Tarvitset lisäksi taitoa neuvotella, halua ja kykyä ratkaista erilaisia ongelmatilanteita sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito – venäjä, saksa, ruotsi, ranska – on ehdottomasti etu.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi suuren pienen talon projektipäällikkötiimiä! Meillä pääset käyttämään osaamistasi mittakaavaltaan hyvinkin vaihtelevissa projekteissa – kyse voi olla yksittäisestä laitteesta tai kokonaisen tuotantolinjan toimituksesta laitteineen, tuotannonohjausjärjestelmineen, asennusvalvontoineen ja käyttöönottoineen. Kansainvälisyys on vahvasti läsnä, sillä ylivoimaisesti suurin osa toimituksistamme menee Suomen ulkopuolelle – meillä on asiakkaita reilusti yli 100 maassa. Tässä työssä ei pääse tylsistymään! Lue tulevasta tiimistäsi lisää asiakaslehdestämme”

Riku Lehtonen, Head of Project Management

Odotamme:

  • teknistä koulutusta, DI tai ylempi AMK (kone tai automaatio)
  • erinomaista englannin kielen taitoa
  • vähintään 3 vuoden työkokemusta
  • ymmärrystä projektitoiminnasta ja järjestelmäintegraatioista
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen
  • mahdollisuuden siirtyä vaativampiin tehtäviin talon sisällä
  • mukavat työkaverit

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Katso video projektipäällikön päivästä

Lisätietoja tehtävästä:

Riku Lehtonen, Head of Project Management

040 7513 207, riku.lehtonen@elematic.com

Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP

03 3138 0477

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.personnel.fi kotisivujen kautta 30.1.2019 mennessä.