(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme Olkiluotoon

Projektipäällikköä

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt kokeneita tai työuraa aloittavia projektiammattilaisia monipuolisiin ydinvoimalaitoksen projektitehtäviin.

Olet projektiosaaja, joka hallitsee projektien johtamisen ja samalla toimit eri asiantuntijoista koostuvien projektitiimien energisoijana. Tunnet projektinhallinnassa käytettäviä toiminnanohjausjärjestelmiä ja energiatoimialaan liittyviä tuotanto- ja projektitoimitusprosesseja. Tehtävänäsi on toteuttaa projekteja laatu-, toimituslaajuus-, kustannus- ja aikataulukriteerit täyttäen. Tarkempi tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinööri koulutus tai vastaava teknisen alan pätevyys. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn sekä halua kehittyä ydinvoima-alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet aktiivinen, tartut toimeen ja sinulla kyky omaksua laajoja projektikokonaisuuksia. Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on saumaton yhteistyö koko organisaation kanssa. Ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Tommi Nyman, puh. (02) 8381 4250.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 20.1.2019 mennessä ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!