(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme projektipäällikköä vastaamaan tuotekehitysprojekteista Murata Electronics Oy:n tuotekehitysyksikössä. Vastuualueellesi kuuluvat kaikki projektien suunnitteluun ja seurantaan liittyvät tehtävät, osallistuminen teknisiin päätöksiin yhdessä asiantuntijoiden kanssa, raportointi sekä asiakasrajapinnassa toimiminen. Projektitiimiin kuuluvat yleensä pääsuunnittelija, tuotepäällikkö, suunnittelijoita, kehitysinsinöörejä ja prosessinomistajia.


Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. DI ) painottuen mielellään puolijohdeteknologiaan, elektroniikkaan, sähkötekniikkaan tai tuotantotalouteen. Sinulla on työkokemusta (elekroniikka)teollisuuden vastaavista tehtävistä. Erityisesti elektroniikkasuunnittelun, ASIC-suunnittelun, elektroniikan paketointisuunnittelun tai elektroniikan komponenttien tuotannon kokemuksesta on hyötyä tehtävässä. Projektinhallintamenetelmät ja työkalut ovat sinulle tuttuja aikaisempien onnistuneesti maaliin vedettyjen projektien kautta.


Henkilönä olet tarkka ja järjestelmällinen. Pystyt viemään muutoksia läpi dynaamisessa tuotekehitys- ja tuotantoympäristössä. Olet asioita innostavalla otteella eteenpäin vievä ja asioita loppuun saattava projektihallinnan ammattilainen. Pystyt hallitsemaan useampia työtehtäviä samanaikaisesti ja raportoit projektin etenemisestä luontevasti sidosryhmillesi. Sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.


Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 3.2. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Tuominen, 050 523 8617 sekä Timo Salmi, 040 5742070