(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä.

Tässä tehtävässä toimit osana tiimiä, joka työskentelee teollisuuden putkisto-, laite- ja teräsrakenneprojektien parissa. Projektipäällikön vastuulla ovat: tarjouslaskenta, työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen sekä materiaalitilaukset. Toimit esimiehenä omalle asentajatiimillesi.

Sinua odottavat:

  • huipputiimi ja mukavat yhteistyökumppanit
  • haastavat ja mielenkiintoiset kohteet
  • kehittymismahdollisuudet
  • hyvät henkilöstöedut

Sinulta toivomme määrätietoista otetta työhösi ja tavoitteellista projektien johtamiskykyä. Kykenet löytämään tiimistäsi osaavat ja luotettavat resurssit projektien kannattavuutta unohtamatta. Kiireenkin keskellä pystyt motivoimaan, rakentamaan hyvää yhteishenkeä ja auttamaan tiimiäsi toteuttamaan projektit ja niiden valmistumisen asiakkaille sovitun aikataulun mukaisesti.

Kokemus monipuolisten putkiasennusprojektien toteuttamisesta on edellytys tehtävässä menestyäksesi. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva putkistoalan tai mekaniikan koulutus ja omaat vahvaa kokemusta myös hitsaamisesta ja tarjouslaskennasta. Eduksi on kokemus putkistosuunnittelusta ja hyvä kielitaito (englanti, ruotsi).

Lisätietoja tästä tehtävästä 2.1.2019 alkaen antaa yksikönjohtaja Jukka Mäkinen puh. 0400 511 894. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 18.01.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.